Put ya guns up, tell your crew don't front

Vaknade, drog och badade med mina systrar och min lille systerson. Nyss drog Lina och jag sitter här själv och äter kokos& ananas yoghurt. Idag är det valborg. Jag ska träffa Tilde också, hon är i stadsparken nu. Funderar på att dra dit. men vi får se vart dagen för mig. Imorgon äre chilldag sen tillbaks till skolan. Om två veckor åker jag till Skottland också, med Per och Lina. Hoho.Har partynagellack också. Godkväll!!

Bruset i mitt huvud.

Har hängt på stan med fina vänner framtills alldelles nyss. Vi handlade mat på burger king och pratade. Fick gå hela vägen hem. Buhu. Imorgon måste jag lämna tillbaka en bok till stadsbiblioteket, dem är väldigt arga på mig... Hade även på mina finfina nya solglasögon nyss. När jag låg i sängen och chillade. Kände bara för att visa upp dem just nu. Godkväll! 

Lite all over the place just nu.

Kom hem för bara ett litet tag sen. Hade tre lektioner idag. På gymnastiken hade vi massage, vilket var sick skönt. Fick mig verkligen att slappna av, så nu degar jag bara runt hemma. Snart kommer en vän hit. Imorgon har vi en lång dag. Blir nog fett chill. Godkväll!