Guilty filthy soul

Gjort svaren till frågestunden nu. Blev som det blev. Imorgon åker jag till Harge i några dagar med mami och Christer. Inskaffade mig en fejktöjj idag också. Va bara tvungen att ha!

Look at me. We need to move on.

Kom hem för en stund sen, sov hos Henrik med Angelica och Carl inatt. Åt tacos. Vi kollade någon b kines-skräckfilm. I didn't even look haha. Sen Project X. Somnade vid tre-fyra någon gång. Vaknade runt elva av att Henrik skulle till sin sommarstuga, blev hemskjutsad av Angelica på moppen. Snart kommer Lina och hämtar mig med bilen. Så ska vi till marieberg, jag rensade ur garderoben för en stund sen, ska få pengar av mamma för det. Fett värt! Måste börja göra mat snart, har inte ätit något på hela dagen. Buhu!

Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?

Sov ett litet tag med ögonbindel (?) inatt. Igår lagade jag & Angelica mat. Sen träffade vi Zach, efter det drog jag till norr och träffade Henrik och Tamer. Efter det träffade jag Hannes och Jonas. När jag tillslut cyklade hem runt tolv-tiden. Vaknade för någon time sen, har gjort frukost och kollat på Fran. Bäst haha. Inatt ska jag, Angelica och antigen Albin eller Carl sova hos Henrik. Vi ska äta tacos och kolla filmer hela natten. Goddag!!