-

kom hem safe i måndags. när vi kom hem åkte jag direkt till jenny där vi busade och fick inte så mycket sömn. inatt sover jag där med! 
har redan packat till nordkalotten på torsdag, sjukt jävla mycket som ska med alltså, förstår inte hur jag ens ska kunna bära på dessa väskor fyllda med olika saker. plus massa matsäckar vi köper längs vägen! måste börja sminka mig osv till ikväll med bebe
 
 

svenska kändisar som är sex on legs

Dacosta, Näääkeri, Nimo, Stor och Linda pira
är svenska hiphopens kings and queens. gjort mitt senaste år bra, hårt, glatt och vått (yes u read it right, sex on legs) 

destruction day

såg ut såhär idag, trodde att det skulle bli som rubriken, men blev en jättebra dag. är glad över att allting blev som det blev men onödigt att lägga sp mycket tid på något så bortkastat. älskar att konfrontera folk som man vet gjort fel.
 
nog om det, finns inget mer att säga. har gått runt med en rosett i håret idag och träffat fanny och anton, mina små frön, dem är så fina och så bra att ha. fikade i nästan 3 timmar(?) och sedan åkte vi hemmåt, imorgon övningskör jag för andra gången detta år, går frammåt (hehe, kul ja e)