behöver ingen makt för att känna mig stor, mitt kungadöme kommer inifrån.

lovet och pengarna är slut nu. har läst 120 sidor i en bok igår och ätit frukost i sängen. första gången jag sover ensam på flera veckor känns det som. mitt sportlov har bestått av kyssar, fina stunder, vin, varit ute sena nätter och vaknat sent bredvid babes. var ute i onsdags också, var inte någon utav mina bästa utgångar men ändå riktigt kul då vi hade förfest hos mig och efter krogen hade jag och anton efterfest hemma. har fått en extra vecka i skolan då vi egentligen skulle praoa men eftersom jag var sjuk så länge så fick jag ett godkännande att jag och min vän ska få sitta i skolan och jobba istället. imma use this week as fuck.
 
 

senaste veckorna på insta

 
lina kom hem (<3!!!!) och vi gjorde fejktatueringar med våra systerbarn. idag matchade jag min rosa jacka med rosa hörlurar och rosa mobilskal hehe, igår hade jag choker och var tagg på min första dag i skolan sen sjukhuset. och sista bilden reppar att jag mest bara käkat bananer med kanel och socker och varmt citronvatten pga ingen matlust..

Det är aldrig som man tror, gör man rätt så gör det ont

hej hoppsan.
jag har varit borta ett tag, att ligga hemma i fyra dagar från onsdag till lördag och att spy upp allt man äter och dricker för att sedan åka in till akuten där man tas hand om på två timmar. frossade, hade blåa naglar och var vit i ansiktet tog dem hand om mig och efter en påse med alvedon i drop och antibiotikaspruta kändes det genast mycket bättre. hade nämligen fått en njurbäckeninflammation som blivit mycket allvarlig och fick en mild blodförgiftning och låg inlagd på sjukhuset från lördag kväll till tisdag eftermiddag. har gått ner fem kilo sedan jag vart sjuk.
 
nästa vecka är det förövrigt sportlov vilket jag ska spendera med att pussas, dricka vin och träffa massa vänner som jag inte träffat sen innan jag vart sjuk. ska slappa genom hela veckan. dock åker min babe ifrån mig på fredag för att träffa sin familj i finland.. hade egentligen velat följt med henne men det blev inte så denna gång.. innan sportlovet måste jag hinna göra ''klart'' mitt gymnasiearbete och efter lovet får jag tid med mina lärare själv i klassen för att komma ikapp i alla ämnen, hell.