bound 2

i onsdags var jag och baby på snoop dog's dj set på ritz här i örebro. var bästa kvällen jag har varit med om. efter att ha stått näst längst fram så höll vi båda två på att svimma (efter en timmes försening) kom snoop ut och vi såg öppningen, efter det och lite fight fick vi slå oss för att komma ut. det var helt stört mycket med folk och vilket tryck. vi gick och träffade några kompisar och gick sedan till baren för att se om man såg honom därifrån vilket man gjorde, vi blev bjudna på drinkar, öl och cider och fick dessutom ett gratis VIP-pass vilket vi utnyttjade till tusen. stod i säkert två timmar i sträck och dansade och sjung högt och kollade på snoop på scenen. runt 20 över 2 började vi dra oss hemåt.
 

för hjärtat sitter här till vänster så tänk efter vilken sida ni vill skall leda detta land

nu vet jag att många både sett och hört låten. men kollade precis på den (för 185x gången) och insåg hur bra videon är, den är så djup och så smart. låten representerar det vi känner och visar att vi måste stå upp för sverige. för vår folk och folket som kommer komma. jag älskar timbuktu's del och älskar (självklart) sebbe staxx's del så mycket bättre. han drar upp järnrörsskandalen och hans hot mot jimmie. 
jag tycker den här låten och videon bevisar så mycket utan att göra det på ett sorgligt sätt utan mer aggresivt som jag älskar.