älskade tema

vår lärare (underbara tema lärare <3) droppade idag bomben på oss att politikerna i örebro har beslutat att vårt (underbara) program på gymnasiet kanske (?) kommer få läggas ner eftersom det inte drar in tillräckligt ekonomiskt med pengar eftersom politikerna bara tänker med arslet och på pengar. detta eftersom det inte är tillräckligt med 98or som väljer tema, vilket för mig har blivit mer än ett bara skolprogram.
 
det är mer som en familj, våra lärare är hur fina som helst och klassen har blivit under dessa två år hur tighta som helst, speciellt efter vår senaste resa till nordkalotten. ingen vet hur vårt sista år på gymnasiet blir och var vi kommer få vara och var våra lärare kommer ta vägen. vi vet ingenting alltså, åkte hem från skolan för att allting vart så jobbigt, hjärtat känns tungt och skallen snurrar. det slog till hårdare än vad jag trodde. 
 
är iallafall hur jobbigt som helst för alla på tema och vi ska försöka värva 98or till tema och påverka politikerna på dem sätt vi kan, och göra så mycket som helst som vi kan. 

Kommentera här: