första folkölen, mascaratunga ögon och nerklottrade parkbänkar.

Har haft en bra dag i skolan. Sista normala måndagen i högstadiet. Sedan bär det av till Risbergska med mig. På måndag till tisdag har vi övernattning i skogen med klassen, onsdag äre nationaldag = studiedag!! Sen torsdag och fredag. Sen äre balen och skolavslutningen som är kvar. Efter det har jag sommarlov i 77 dagar och då ska jag jobba, sola, övernatta i olika städer och umgås med de personer jag vill umgås med. Inte de jag måste umgås med. Ha det härligt!! Det här har jag på mig imorgon då min syster ska ha sin avslutningsbal!

De bytte mening, bytte ord, de bytte nummer, bytte känslor, de fick inte nog av varann.

Nu har jag precis städat ur mitt rum. Valt kläder tills imorgon. Imorgon ska jag först dra till skolan. Sedan ska jag och majken sola. Sola,sola,sola. Helt dagen. Vi ska ta med oss picnik ut också. Jag och Kalle tävlar om vem som är brunast när han kommer hem. Han är fan i Turkiet just nu. Men nu jävlar köttar vi! Smörjde in mig nyss också efter Tom och jag varit och solat, ätit glass och sprungit runt på stan i förväntan om pengar. Nu ska jag försöka sova. Blir tidigt ikväll eftersom jag inte har någon att hålla mig vaken längre. Ha det härligt!

You treat me like a freak.

Ja. Jag är vit. Jag har ju inte hunnit sola än! Imorgon ska jag och Kajsa sola dock. Häärligt. Chillade med Angelica idag. Vi va ute, solade och tog kort. Nu ska jag sova eftersom det är min första skoldag imorgon på någon vecka. Slutar om ganska exakt tre veckor. Härligt ju. Nu ska jag fixa om i min Ferbie-farm. Ha det härligt!